skip to Main Content
Woonhuis Rotterdam, Blijdorp I

Woonhuis Rotterdam, Blijdorp I

Op maat gemaakte blikvanger

Voor dit project werkte GewoonGers voor het eerst in opdracht van Woongold. Deze partij is specialist op het gebied van renoveren en transformeren van bestaande woningen.

Deze wand is geplaatst tussen de keuken en woonkamer. De robuuste elementen in het keukengedeelte sluiten goed aan bij de stoere profielen van GewoonGers. Het industriële karakter vormt een basis voor dit interieur waarbij accessoires zorgen voor een warme finishing touch.

De wanden van GewoonGers worden per project op maat gemaakt. Onze specialisten meten de gewenste wand en/ of deur op locatie in. Daarom past GewoonGers dus altijd!

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

GewoonGers heeft de gehele productie van schets tot realisatie in huis. Wij hebben het totaal proces geoptimaliseerd, waarbij flexibiliteit en korte levertijden centraal staan.

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top