skip to Main Content
Woonhuis Pijlsweerd

Woonhuis Pijlsweerd

Steel de show met jouw interieur!

Zeg je GewoonGers? Dan zeg je specialist in maatwerk! Deze prachtige deuren zijn in samenwerking met de bewoners van dit appartement tot stand gekomen. Het kleinere raamwerk bij de eethoek zorgt voor extra lichtinval en is ook op maat gemaakt.

Tevens zijn de deuren geplaatst op de eerste verdieping. Voor GewoonGers is dit geen enkel probleem. Omdat wij werken met een kliksysteem naar eigen ontwerp, kunnen wij deuren ter plekke in elkaar zetten en monteren. Alle profielen en glaspanelen kunnen als losse elementen worden aangeleverd.

 

Met de deuren van GewoonGers haal je een ware blikvanger in huis. Geheel afgestemd op jouw interieur en woonwensen!

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top