skip to Main Content
Woonhuis Oegstgeest

Woonhuis Oegstgeest

Zo maak je van de hal een ware eyecatcher

 

Deze moderne nieuwbouwwoning heeft de entree naar de woonkamer door GewoonGers laten ontwerpen,
produceren en monteren.Een deel van de hal is komen te vervallen en is opgevuld middels glas en aluminium profielen van GewoonGers. Dit zorgt voor veel meer overzicht en lichtinval in de hal. Tevens is een entree als deze natuurlijk een ware eyecather en upgrade voor de woning.

De hoekopstelling is voorzien van een taatsdeur waarbij de bewoners zelf de deurbreedte hebben kunnen bepalen. Het voordeel van de taatsdeur is dat deze naar twee kanten open kan, deze automatisch sluit, kan worden opengezet op 90° en nooit hard kan dicht slaan. De handgreep voor deze deur is gemonteerd op een plaat van massief aluminium waardoor de deur een stoer uiterlijk krijgt.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top