skip to Main Content
Woonhuis Oegstgeest Ll

Woonhuis Oegstgeest ll

Ideale combi van wonen en werken

Deze GewoonGers schuifwand is geplaatst in Oegstgeest om woon- en werkruimte van elkaar te scheiden. Ideaal want de schuifdeur neemt vrijwel geen ruimte in bij openen en sluiten en het vele glas zorgt voor interactie tussen beide ruimten. Het ontwerp van dit project inclusief onze wand is gedaan door Regina Dijkstra design. We zijn erg enthousiast over deze mooie samenwerking en hopen op nog veel meer mooie projecten. Op deze manier creëer je natuurlijk graag een werkplek aan huis!

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top