skip to Main Content
Woonhuis Numansdorp

Woonhuis Numansdorp

Een deur op maat voor iedere ruimte

 

Niet één, niet twee, maar drie binnendeuren zijn hier door GewoonGers gemaakt en geplaatst. De hal in deze woonkamer krijgt hierdoor meer daglicht binnen en zorgt voor een open uiterlijk. Verder passen de deuren qua uitstraling natuurlijk erg goed bij de reeds bestaande buitenpui waardoor de rode draad van stoere materialen met donkere frames door de gehele benedenverdieping wordt doorgevoerd.

Enkele deuren

GewoonGers ziet alles als een project. Of dit nu één deur is of een pand vol met wanden en deuren. We krijgen regelmatig de vraag of wij wel alleen deuren kúnnen leveren of dat een deur altijd in combinatie met een wand dient te worden afgenomen. Het antwoord daarop is: nee. Eén deur kan al een aanzienlijk verschil maken in het uiterlijk van jouw interieur en daar werken wij heel graag aan mee. GewoonGers levert zowel deuren op maat als standaard deuren.

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

GewoonGers heeft de gehele productie van schets tot realisatie in huis. Wij hebben het totaal proces geoptimaliseerd, waarbij flexibiliteit en korte levertijden centraal staan.

Back To Top