skip to Main Content
Woonhuis Numansdorp

Woonhuis Numansdorp

GewoonGers voor een grootse entree

 

In Numansdorp kon GewoonGers flink aan de slag. Een deel van de wanden in de hal waren verwijderd om vervolgens glas met stoere, aluminium profielen te laten plaatsen. Een echte klus voor ons. Geheel op maat en afgestemd op de wensen van de klant maakte GewoonGers deze hoekwand voorzien van scharnierdeur.

De scharnierdeur sluit het beste af tegen tocht en geluid en daarom ideaal toe te passen in een opening van de hal naar het woongedeelte.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top