skip to Main Content
Woonhuis Nesselande

Woonhuis Nesselande

Veel daglicht in de hal

Meer licht in de hal creëren zonder direct veel inkijk naar de keuken toe te hebben? Dat kan door GewoonGers bovenlichten eenvoudig door te trekken over de keukenkasten. Verder zorgt deze hoekopstelling voor een verlengstuk van de hal.

 

 

Dit interieur in Rotterdam, Nesselande is in no-time helemaal gers! De wanden van GewoonGers worden namelijk toegepast zodra alle andere verbouwingswerkzaamheden zijn voltooid. Alle aluminium profielen en glaspanelen worden per stuk tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd in eigen fabriek.

 

 

GewoonGers is eigenlijk de kers op de taart op het gebied van interieur!

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top