skip to Main Content
Woonhuis Lloydkwartier

Woonhuis Lloydkwartier

Monumentaal maatwerk

 

Dit appartement is gevestigd in een monumentaal pand in Rotterdam. De stoere elementen van vroeger zoals de robuuste pilaren in de woning zijn in stand gehouden. Hierbij sluiten de wanden en deuren van GewoonGers geweldig aan. De kleine glaspanelen in de deuren geven de wanden een huiselijke uitstraling.

Verder werkten wij om de balken aan het plafond heen. Omdat de producten van GewoonGers op maat worden gemaakt, is het voor ons eenvoudig hierop in te spelen. Dit is weer eens wat anders dan een rechte wand!

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top