skip to Main Content
Woonhuis Leimuiden

Woonhuis Leimuiden

Een mix van modern en industrieel

 

In opdracht van Buro Björg werkte GewoonGers mee aan het restylen van deze woning in Leimuiden. De woning is voorzien van een dubbele draaideur met magneetsluiting en in totaal vijf stuks taatsdeuren. De speelse verdeling van glas in iedere deur geeft een huiselijk karakter aan de stoere deuren.

De GewoonGers profielen hebben twee zijden die verschillen van uiterlijk. Eén noemen wij de neuszijde, deze geeft het industriële karakter van de pui goed weer. De andere zijde is vlak van uiterlijk en zorgt voor een strakke en moderne look. In deze woning is de keuken industrieel ingericht en de woonkamer en hal juist erg modern. Daarom is de neuszijde van het profiel in de keuken zichtbaar.

De taatsdeur scharniert in vloer en plafond en kan naar twee kanten open. De draaideur met magneetsluiting kan naar één zijde worden geopend en komt qua uiterlijk het meest overeen met de taatsdeur.

Andere glassoorten?

In dit project is er niet alleen gebruik gemaakt van helder veiligheidsglas. Eén deur in de keuken bevat ‘’Cool white’’ glas. Deze glassoort is een van de vele mogelijkheden die wij bieden naast helder glas. Bij deze glassoort wordt een gematteerde folie tussen twee lagen glas ingeklemd.

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

GewoonGers heeft de gehele productie van schets tot realisatie in huis. Wij hebben het totaal proces geoptimaliseerd, waarbij flexibiliteit en korte levertijden centraal staan.

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top