skip to Main Content
Woonhuis IJburg West

Woonhuis IJburg West

Maak de gehele hal GewoonGers!

 

In deze woning in Amsterdam is de wand en deur naar de hal vervangen door een GewoonGers hoekwand met enkele draaideur. Deze hoekwand bevat een stompe hoek en een enkele scharnierdeur die hierop aansluit. Zowel lichtinval in de keuken als in de entree wordt hierdoor extra bevorderd.

Deze wand heeft de robuuste uitstraling van staal, maar de gebruiksvriendelijkheid van aluminium.

Het monteren kan door middel van een modulair systeem probleemloos op elke verdieping plaatsvinden, de binnendeur is licht in gebruik en de profielen zijn onderhoudsvrij. Bovendien zijn er geen lasnaden zichtbaar omdat wij gebruik maken van een kliksysteem. Het resultaat is dus erg modern met een klein knipoogje naar de stalen pui van vroeger.

GewoonGers hoekverbindingen

Waarom alleen een rechte wand laten maken als je ook hoeken kunt creëren? Bij GewoonGers is het mogelijk de wanden in hoeken te laten produceren. Het uiterlijk van de hoek is afhankelijk van de afmeting hierva. Bij een hoek van 90° kun je kiezen uit een hoek van volledig glas, of van een aluminium profiel zoals in dit project. Hoe dan ook, wij zorgen ervoor dat alles volledig op elkaar afgestemd wordt.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top