skip to Main Content
Woonhuis Huizen

Woonhuis Huizen

Een statige entree

 

De GewoonGers taatsdeur is makkelijk in gebruik en een echte eyecatcher voor de woning. In deze woning in Huizen, heeft de deur een prominente plek in huis gekregen, namelijk direct de woonkamer in. Zó maak je pas entree!

Wat erg fijn is aan de taatsdeur is dat deze aan twee kanten kan worden opengezet en open blijft staan op 90°. Zet je de deur niet vast, sluit deze vanzelf weer nadat je er doorheen gelopen bent. Ook de drempel in de deuropening heeft een GewoonGers make-over gekregen. Deze op maat gemaakte aluminium strip is in dezelfde kleur en structuur voorzien van poedercoat.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top