skip to Main Content
Woonhuis Hendrik-Ido-Ambacht Ll

Woonhuis Hendrik-Ido-Ambacht ll

GewoonGers maakt het voor je!

GewoonGers is overal! Althans: Dat is in deze woning het geval. Tussen de woonkamer en de keuken plaatsten we een dubbel scharnierdeur op maat. Ook kom je vanuit de hal de keuken in door een gerse deur en voor extra daglicht is er tussen de hal en de keuken gekozen voor een vast wandpaneel in eenzelfde stijl. Als laatst is er de deur naar de garage die voorzien is van matglas. Hier kijk je dus niet zomaar doorheen, maar dit zorgt wel voor eenheid binnen het interieur.

 

De verschillende afmetingen in glaspanelen zorgen voor een speels, uniek ontwerp geheel afgestemd op de wensen van de bewoners. Het grote glaspaneel op ooghoogte draagt bij aan gevoel voor ruimte, openheid en overzicht.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top