skip to Main Content
Woonhuis Heenvliet

Woonhuis Heenvliet

Maatwerk speciaal voor jou

 

Naast alle standaard deuren waar GewoonGers nu volop mee promoot, blijven maatwerk deuren natuurlijk een ideale oplossing in een totaalverbouwing. Ook kun je je eigen creativiteit helemaal kwijt in onze producten want jij bepaalt de verhouding tussen het glas en de aluminium profielen.

 

In Heenvliet zorgde GewoonGers voor een taatsdeur tussen hal en woonkamer. Ideaal want de taatsdeur valt automatisch weer dicht. Zo hoef je niet elke keer op te letten om de deur achter je dicht te doen. Gemak dient de mens!

Het subtiele taatssysteem welke wij gebruiken voor onze taatsdeuren kan vaak zelfs worden toegepast in situaties waar vloerverwarming aanwezig is!

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top