skip to Main Content
Woonhuis Heemstede Ll

Woonhuis Heemstede ll

Rust en ruimte

Twee taatsdeuren op maat leverde GewoonGers voor deze woning in Heemstede. Veel glas en weinig aluminium profielen. Dat zorgt hier voor een minimalistisch ontwerp. De donkere kleur van de profielen vallen daarentegen direct op vanwege de lichte kleurkeuze in de rest van het interieur.

 

Van productie tot aan plaatsing blijft GewoonGers betrokken bij haar projecten. In eigen fabriek worden deuren en wanden geproduceerd naar aanleiding van de afmetingen die wij zelf op locatie waarnemen. Uiteindelijk zorgen onze monteurs voor een correcte installatie. Ontzorgen, dat is waar het om gaat!

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top