skip to Main Content
Woonhuis Haarlem

Woonhuis Haarlem

Moet de serre open of toch dicht?

 

Voor dit project heeft GewoonGers een scheidingswand gemaakt tussen de eetkamer en de serre. Om zo veel mogelijk ruimte te behouden is de wand voorzien van een dubbele schuifdeur.

Een leuke variant op deze schuifdeuren is dat ze omlijst zijn met een wat grover profiel waardoor de industriële looks nóg meer worden benadrukt. Verder kunnen de schuivende delen geheel voor de vaste panelen langs omdat ze greeploos zijn gemaakt.

Als kers op de taart heeft GewoonGers de bestaande houten dorpel afgewerkt met aluminium strips in dezelfde kleur als de als de wand. Hierdoor is dit gedeelte van de woning helemaal in balans!

Heb je interesse in deze variant deuren? Kom ze dan bekijken in onze showroom in Vlaardingen!

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top