skip to Main Content
Woonhuis Elsloo

Woonhuis Elsloo

Een GewoonGers wand voor iedere ruimte

 

Het interieur in deze woning is ontworpen door Milou Cox van MC-ID. Zij tekende voor meerdere ruimtes in deze woning GewoonGers wanden uit. Zowel woonkamer als eetkamer en twee badkamers zijn voorzien. Een erg leuke combinatie waarbij de wanden van GewoonGers als rode draad door het interieur zijn toegepast.

Wat erg leuk is, zijn de douchewanden. Onze monteurs bouwen de wand op locatie op waardoor het leveren op verschillende verdiepingen geen probleem vormt. De profielen van GewoonGers zijn van aluminium, dus roest is niet aan de orde!

GewoonGers douchewanden

Douchewanden en -deuren van GewoonGers worden altijd op maat gemaakt. Jij bepaalt dus de afmetingen van de wand, de deur en het gewenste design. Kies je voor een industriële vakverdeling of juist zo rustig mogelijk? ‘U vraagt, wij draaien’. De producten van GewoonGers zijn van aluminium en daarom roestvrij. Wel beschermen wij onze poedercoat afwerking met een extra coating tegen water en zeepresten voor een hoge kwaliteit afwerking die lang meegaat.

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

GewoonGers heeft de gehele productie van schets tot realisatie in huis. Wij hebben het totaal proces geoptimaliseerd, waarbij flexibiliteit en korte levertijden centraal staan.

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top