skip to Main Content
Woonhuis Eindhoven, Roosten

Woonhuis Eindhoven, Roosten

Uniek stukje maatwerk

 

Deze taatsdeuren zijn op maat gemaakt voor de woning in Eindhoven. In samenwerking met B-too en C’est la Vie bouwadvies zijn deze taatsdeuren ontworpen en geplaatst. De taatsdeuren kunnen naar beide kanten open en vallen automatisch weer achter je dicht. Heerlijk om niet te hoeven opletten om de deur weer te sluiten.

Het unieke aan deze deuren zijn de aluminum platen ter hoogte van de handgrepen en de horizontaal geplaatste handgrepen. Standaard worden onze grepen namelijk verticaal gemonteerd.

Samenwerken met GewoonGers

Ben je interieurontwerper, aannemer of architect? Ook dan ben je bij GewoonGers bij het goede adres. Producten van GewoonGers zijn geheel naar eigen wijze in te delen. We staan dus altijd open voor spannende, creatieve ontwerpen. Kom eens langs in onze showroom om kennis te maken met het bedrijf en zie meteen welke mogelijkheden wij bieden.

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

GewoonGers heeft de gehele productie van schets tot realisatie in huis. Wij hebben het totaal proces geoptimaliseerd, waarbij flexibiliteit en korte levertijden centraal staan.

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top