skip to Main Content
Woonhuis Den Haag, Rosenburg

Woonhuis Den Haag, Rosenburg

Hoezo ‘drie is te veel’?!

 

In deze woning in Den Haag plaatste GewoonGers drie elementen: een pui met dubbele taatsdeuren, een enkele taatsdeuren en een vast raamwerk ter hoogte van de keuken. Alles is op elkaar afgestemd en wij denken daar natuurlijk graag in mee.

De taatsdeuren zijn voorzien van een lange greep die wij per project op maat produceren. Dit geeft de deuren een stoer karakter. De grote glaspanelen zorgen daarnaast weer voor veel lichtinval, overzicht en daardoor een ruimtelijk effect.

Het gezegde ”drie is te veel” gaat in deze woning zéker niet op. Drie is perfect!

De kracht van herhaling

Naast wanden en deuren kun je ervoor kiezen om vaste glaspanelen door GewoonGers te laten verzorgen. Zoals het keukenraampje op deze foto, maar denk bijvoorbeeld ook aan vaste glaspanelen op een bar of een balustrade bovenaan de trap.

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

GewoonGers heeft de gehele productie van schets tot realisatie in huis. Wij hebben het totaal proces geoptimaliseerd, waarbij flexibiliteit en korte levertijden centraal staan.

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top