skip to Main Content
Woonhuis Delft Ll

Woonhuis Delft ll

Keuken en hal in perfecte harmonie

Grote verbouwing in Delft. Hier werd namelijk de gehele hal opengebroken en diende een nieuwe GewoonGers wand voor de scheiding tussen entree en woonkamer met keuken te zorgen. Daar gingen een flink aantal brainstorm-sessies aan vooraf.

 

Een glaswand waardoor je tegen de achterkant van het keukenblok kijkt is natuurlijk niet erg fraai. Daarom werkten we binnen dit project deels met aluminium plaatmateriaal gecoat in dezelfde kleur en structuur als de profielen die GewoonGers gebruikt (RAL7021). Op deze manier is de wand strak afgewerkt en is de achterkant van het keukenblok niet zichtbaar.

 

Verder is de wand in hoekopstelling gerealiseerd en eindigt deze in een scharnierdeur met kozijn en bijpassend deurbeslag. Interesse in een opstelling als deze? Vraag een offerte aan of kom langs in onze showroom! Deze projecten worden geheel op maat gemaakt waarbij jij de afmetingen en de verhoudingen tussen glas en aluminium bepaalt.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top