Woonhuis Delft ll Keuken en hal in perfecte harmonie

Grote verbouwing in Delft

Hier werd namelijk de gehele hal opengebroken en diende een nieuwe GewoonGers wand voor de scheiding tussen entree en woonkamer met keuken te zorgen. Daar gingen een flink aantal brainstorm-sessies aan vooraf.

Een glaswand waardoor je tegen de achterkant van het keukenblok kijkt is natuurlijk niet erg fraai. Daarom werkten we binnen dit project deels met aluminium plaatmateriaal gecoat in dezelfde kleur en structuur als de profielen die GewoonGers gebruikt (RAL7021). Op deze manier is de wand strak afgewerkt en is de achterkant van het keukenblok niet zichtbaar.

Verder is de wand in hoekopstelling gerealiseerd en eindigt deze in een scharnierdeur met kozijn en bijpassend deurbeslag. Interesse in een opstelling als deze? Vraag een offerte aan of kom langs in onze showroom! Deze projecten worden geheel op maat gemaakt waarbij jij de afmetingen en de verhoudingen tussen glas en aluminium bepaalt.