skip to Main Content
Woonhuis Amsterdam, Zeeheldenbuurt I

Woonhuis Amsterdam, Zeeheldenbuurt I

Het ultieme voorbeeld van ruimte optimaal benutten

 

Geloof het of niet maar deze woning in Amsterdam heeft een totale oppervlakte van circa 52m². Om hier met je gezin te kunnen wonen, moet de ruimte functioneel worden ingedeeld maar wil je niet dat ingesloten gevoel creëren. GewoonGers biedt met haar glaswanden een ultieme uitkomst. De wanden hebben een dikte van 47mm en kunnen worden voorzien van schuifdeuren.

Schuifdeuren nemen weinig ruimte in bij het openen en sluiten en daarom uitermate geschikt voor een ruimte van dit formaat.

In deze woning zijn twee slaapkamers gescheiden van het woongedeelte en zijn de GewoonGers wanden aangekleed met een stijlvol gordijn voor extra privacy.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top