vtwonen weer verliefd op je huis

Een kleurrijk ontwerp

Op zondagavond, 10 maart 2019, heb je kunnen zien hoe styliste Eva van de Ven het huis van Stephanie en Arne een totale make-over gaf. Een wereld van verschil met speelse kleuren en een spannende combinatie van materialen.

De deuren van GewoonGers mochten hier natuurlijk niet aan ontbreken! Voor deze woning werd gebruikgemaakt van één van de standaard opdekdeuren van GewoonGers die in het bestaande kozijn kunnen worden toegepast. Met deze deuren ligt een nieuwe look binnen handbereik en dat zonder te verbouwen.

Verder verzorgde GewoonGers de schuifdeur die speciaal voor dit project op maat is gemaakt in onze eigen fabriek in Vlaardingen. Schuifdeuren van GewoonGers worden standaard uitgevoerd met bijpassend railsysteem en softclose. Ook is het ontwerp van de deur geheel naar eigen wijze in te vullen. Jij bepaalt de verhouding tussen aluminium profielen en glas.

Heb je de aflevering gemist? Geen probleem! Je kunt deze online nog eens terugzien via vtwonen.nl

Wat denk je ervan? Zou zo’n gerse deur ook niet misstaan in jouw interieur? Stel hem dan zelf eens samen in onze webshop. Bekijk alle mogelijkheden, maak direct online een inmeetafspraak en… laat GewoonGers het werk doen. Wij meten jouw deur vrijblijvend in op locatie en maken deze exact op maat.