vtwonen weer verliefd op je huis

Weer een totale make-over

In Hoofddorp was het weer raak! GewoonGers mocht haar opdekdeur toepassen in het kozijn van deze woning in Hoofddorp. Gewoon op maat gemaakt en zonder verbouwing een nieuwe deur met de uitstraling van een stalen deur. De donkergekleurde profielen contrasteren mooi bij de lichte tinten van de rest van het interieur.

Nu de kinderen de deur uit zijn, wonen Ellen en Frank samen met hun hond in Hoofddorp. Waar ze ooit zijn begonnen met een modern interieur is het nu een allegaartje geworden. Ellen houdt van strak en modern, in combinatie met brocante accessoires. Frank houdt daarentegen van warme kleuren en een landelijke woonstijl. Hij ziet graag grote planten terugkomen in het nieuwe interieur. De zijkamer zou het stel graag bij de woonkamer willen betrekken, maar ze hebben geen idee hoe. Gelukkig weet stylist Fietje Bruijn daar wel raad mee!

Heb je deze aflevering gemist? Bekijk de herhaling op vtwonen.nl

Wat denk je ervan? Zou zo’n gerse deur ook niet misstaan in jouw interieur? Stel hem dan zelf eens samen in onze webshop. Bekijk alle mogelijkheden, maak direct online een inmeetafspraak en…… laat GewoonGers het werk doen. Wij meten jouw deur vrijblijvend in op locatie en maken deze exact op maat.