interieur make over vtwonen en GewoonGers

vtwonen weer verliefd op je huis

2 deuren: helder en satijn glas

Het lukte Colline en Ron maar niet om hun verschillende woonsmaken samen te brengen. Voor Colline geen witte muren, dat vindt ze maar iets voor in het ziekenhuis. Terwijl Ron juist van hoogglans wit houdt. Gelukkig was daar de hulp van stylist Eva van de Ven. Ondanks de moderne woonwensen is het de stylist op mooie wijze gelukt. Mede door maar liefst 2 GewoonGers opdekdeuren in deze woning te verwerken. Een opdekdeur met helder glas van de gang naar de woonkamer én een deur voor de kast met satijn glas. Let op: het satijnglas in de webshop is vervangen door matglas.

Dit maakt de GewoonGers deuren geschikt voor iedere situatie! Van toiletdeur tot deur voor de berging: er is altijd wel een oplossing met het glas of de verwerking van één van onze ondoorzichtige folies.

Heb je de aflevering gemist? Geen probleem! Je kunt deze online nog eens terugzien via vtwonen.nl

stalen kastdeur trapkast GewoonGers
GewoonGers vtwonen opdekdeur geverfd kozijn
interieur make over vtwonen en GewoonGers
vtwonen Den Haag GewoonGers Stalen deur
interieur make over vtwonen en GewoonGers

Wat denk je ervan? Zou zo’n gerse deur ook niet misstaan in jouw interieur? Stel hem dan zelf eens samen in onze webshop. Bekijk alle mogelijkheden, maak direct online een inmeetafspraak en…… laat GewoonGers het werk doen. Wij meten jouw deur vrijblijvend in op locatie en maken deze exact op maat.