Vtwonen wvojh – Aflevering 1 – Seizoen 10 Weer verliefd op je huis

Een werelds interieur

In deze aflevering is de standaard opdekdeur van GewoonGers toegepast in 3 moderne, gelijke glaspanelen.

Farida en Mohamed wonen samen met hun drie kinderen in een nieuwbouwwoning in Utrecht. Na vele verhuizingen en wilde emigratieplannen vonden Farida en Mohamed anderhalf jaar geleden hun droomhuis gewoon in Nederland. Maar het interieur laat nog te wensen over. De ruimte is te groot voor de meubels die ze hebben en door hun smaakverschil weten ze niet waar ze moeten beginnen.

 

Farida en Mohamed ontmoetten elkaar acht jaar geleden tijdens het uitgaan en anderhalf jaar later trouwde het stel. Na de bruiloft besloten ze te emigreren naar Indonesië, maar door familieomstandigheden moesten zij terugkeren naar Nederland. Inmiddels zijn ze vele verhuizingen en drie prachtige kinderen verder. Hun droomhuis is gevonden, maar nu het droominterieur nog. Farida woont het liefst in een warm en licht interieur, gecombineerd met hun Marokkaanse roots. Mohamed houdt van modern, strak en is trots op al zijn gadgets in huis. Samen komen ze er niet uit en daardoor voelt hun nieuwe droomhuis nog erg leeg en kaal. Een perfecte uitdaging voor stylist Frans Uyterlinde. Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk de aflevering online via vtwonen.nl

Wat denk je ervan? Zou zo’n gerse deur ook niet misstaan in jouw interieur? Stel hem dan zelf eens samen in onze webshop. Bekijk alle mogelijkheden, maak direct online een inmeetafspraak en…… laat GewoonGers het werk doen. Wij meten jouw deur vrijblijvend in op locatie en maken deze exact op maat.