vtwonen weer verliefd op je huis

Heerlijk fris en licht

In deze woning mocht GewoonGers haar standaard stompe deur toepassen.

Een huis aan het strand, voor Katiche en Joey werd deze droom werkelijkheid toen zij in Noordwijk een jaren ’70 huis vonden. Dat er in de woning nog veel moest gebeuren, wisten ze. Maar dat ze al zouden vastlopen bij het kiezen van een nieuwe vloer… Daar waren ze niet op voorbereid. Nu ligt de inrichting al een tijdje stil. Met de hulp van stylist Frans Uyterlinde hopen ze op een droomhuis mét droominterieur.

Niet alleen het uitkiezen van een vloer is een probleem. Katiche en Joey hebben meer smaakverschillen. Zij houdt van een modern interieur met strakke meubels en veel wit, maar Joey vindt haar stijl veel te kil en op een ziekenhuissfeer lijken. Hij wil het interieur juist opvrolijken met planten, kleur en accessoires. Maar dat hoeft van Katiche weer niet. Een fijne speelplek voor hun zoontje is wel een wens die ze samen delen. Ook missen ze opbergruimte. Benieuwd of het stylist Frans lukt hun droominterieur te realiseren? Bekijk de gehele aflevering op www.vtwonen.nl

Wat denk je ervan? Zou zo’n gerse deur ook niet misstaan in jouw interieur? Stel hem dan zelf eens samen in onze webshop. Bekijk alle mogelijkheden, maak direct online een inmeetafspraak en…… laat GewoonGers het werk doen. Wij meten jouw deur vrijblijvend in op locatie en maken deze exact op maat.