vtwonen s9 a8 wvojh stalen deur GewoonGers

vtwonen weer verliefd op je huis

Stompe deur in een licht en fris interieur

Een huis aan het strand: voor Katiche en Joey werd deze droom werkelijkheid toen zij in Noordwijk een jaren ’70 huis vonden. Dat er in de woning nog veel moest gebeuren, wisten ze. Maar dat ze al zouden vastlopen bij het kiezen van een nieuwe vloer… Daar waren ze niet op voorbereid. Nu ligt de inrichting al een tijdje stil. Met de hulp van stylist Frans Uyterlinde hopen ze op een droomhuis mét droominterieur.

In deze woning mocht GewoonGers haar stompe deur in model De Kaap toepassen. Een stompe deur, een deur voor in het bestaande kozijn, zit vaak in oudere huizen. Bij GewoonGers maakt het niet uit of je een stompe deur of opdekdeur hebt. We komen altijd inmeten en de deuren worden voor een vaste prijs op maat gemaakt én bij je geplaatst.

vtwonen s9 a8 wvojh stalen deur GewoonGers
vtwonen s9 a8 wvojh stalen deur GewoonGers

Wat denk je ervan? Zou zo’n gerse deur ook niet misstaan in jouw interieur? Stel hem dan zelf eens samen in onze webshop. Bekijk alle mogelijkheden, maak direct online een inmeetafspraak en…… laat GewoonGers het werk doen. Wij meten jouw deur vrijblijvend in op locatie en maken deze exact op maat.