skip to Main Content
Kantoor Tempo Team

Kantoor Tempo Team

Een werkomgeving rijk aan inspiratie

 

Tempo maken doen we graag. Onze puien en deuren zijn middels een uniek kliksysteem modulair op te bouwen. Veel voorwerk wordt al in onze eigen productieruimte gedaan. Dit zorgt ervoor dat onze monteurs tempo kunnen maken op locatie.

Bijzonder aan deze puien is de detaillering bovenin. Ieder glaspaneel is individueel op maat gemaakt.

GewoonGers op kantoor

GewoonGers is van huis uit een leverancier voor de zakelijke markt. Al gauw kwam hier de consumentenmarkt bij waardoor wij nu op alle vlakken kunnen voorzien in wanden. Voor kantoorpanden gelden vaak andere eisen dan voor woningen. Laat ons daarom weten waarmee we je van dienst kunnen zijn, dan zorgen wij voor een zo gericht mogelijke offerte en bijpassend advies.

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

GewoonGers heeft de gehele productie van schets tot realisatie in huis. Wij hebben het totaal proces geoptimaliseerd, waarbij flexibiliteit en korte levertijden centraal staan.

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top