skip to Main Content
Kantoor Tempo Team

Kantoor Tempo Team

Het eerste filiaal waaraan GewoonGers meewerkte

 

Het Tempo Team kantoor in Arnhem was het eerste filiaal waarin GewoonGers wanden mocht toepassen. Hierna volgde het Tempo Team kantoor in Breda al spoedig. De dubbele scharnierdeur is voorzien van een aluminium beplating, afgewerkt met poedercoat. Dit geeft het geheel een extra industiële look. Een leuk detail aan dit project is dat er een deel van de pui langs het plafond is geplaatst waardoor de vrije doorloop blijft bestaan, maar toch wordt betrokken bij de rest van het project.

GewoonGers op kantoor

GewoonGers is van huis uit een leverancier voor de zakelijke markt. Al gauw kwam hier de consumentenmarkt bij waardoor wij nu op alle vlakken kunnen voorzien in wanden. Voor kantoorpanden gelden vaak andere eisen dan voor woningen. Laat ons daarom weten waarmee we je van dienst kunnen zijn, dan zorgen wij voor een zo gericht mogelijke offerte en bijpassend advies.

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

GewoonGers heeft de gehele productie van schets tot realisatie in huis. Wij hebben het totaal proces geoptimaliseerd, waarbij flexibiliteit en korte levertijden centraal staan.

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top