skip to Main Content
Standaard Taatsdeur

Standaard taatsdeur

Naast opdek- en stompe deuren nu ook: de standaard taatsdeur!

Daar is hij dan: onze nieuwste pareltje. De standaard taatsdeur van GewoonGers. Naast alle maatwerk opties hebben wij ervoor gekozen 3 type taatsdeuren te selecteren en te standaardiseren. Deze taatsdeur is verkrijgbaar in 3 verschillende designs en met verschillende soorten glas. Tevens is een dubbele variant mogelijk. De maximale afmetingen zijn 100 cm breed en 300 cm hoog per deur.

 

Taatsdeuren zijn ideaal voor thuis of op kantoor. De deur opent naar twee zijden en valt automatisch weer achter je dicht. De slanke profielen gecombineerd met grote oppervlakten glas zorgen voor meer lichtinval en geven een ware upgrade aan de (woon)ruimte.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top