skip to Main Content
Standaard Deur, Stomp

Standaard deur, stomp

Perfect passend in het huidige kozijn

In deze prachtige woning in het kleine dorpje Zuidland mocht GewoonGers langskomen om een instructievideo op te nemen voor het monteren van de standaard stompe deur. Om deze reden zijn alle 3 de designs te zien binnen dit project.

 

De stompe deuren van GewoonGers worden toegepast in een bestaand, stomp kozijn. Deze leveren wij niet zelf, maar zijn vaak al aanwezig in de woning. Het voordeel hiervan is dat er niet eerst verbouwd hoeft te worden alvorens een deur van GewoonGers kan worden geplaatst.

 

De deuren worden exact op de maat van jouw kozijn geproduceerd. Je kunt ervoor kiezen om de deur zelf in te meten en te monteren of dit door GewoonGers te laten doen. Klik rechts bovenin op de gele button ‘bereken standaard deur’ om mogelijkheden en prijzen te bekijken.

Stompe deuren van GewoonGers

Of je nu een stomp kozijn hebt van hout of metaal, met 2 scharnierpunten of 3: GewoonGers maakt de deur op maat in eigen fabriek. Per bestelling en dus afgestemd op jouw kozijn. Wil je de deur zelf inmeten en monteren? Dat kan. Heb je liever dat GewoonGers deze werkzaamheden uitvoert? Geen enkel probleem. Je maakt je keuze eenvoudig in onze webshop. De deuren zijn te zien in onze showroom in Vlaardingen.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top