skip to Main Content
Showroom Clairz Interior Design

Showroom Clairz Interior Design

Dé showroom voor interieur, GewoonGers is erbij

 

Maak kennis met de prachtige, nieuwe showroom van Clairz Interior Design. Wát een plaatje.
Spannende combinaties van meubilair, accessoires, materiaal en…. GewoonGers natuurlijk! In deze showroom plaatste GewoonGers vaste wandpanelen, taatsdeuren, schuifdeuren en zelfs een vitrinekast.

Het leuke aan dit project is dat we ook nog eens mochten werken met een andere kleur dan onze standaard. We hebben namelijk een poedercoat in bruine, metallic afwerking gebruikt. Dit geeft de wanden een warme tint.

Op zoek naar persoonlijk interieuradvies met veel enthousiasme en oog voor detail? Neem dan eens contact op met Clairz Interior Design in Blaricum. Het bezoeken van de showroom alleen al geeft ontzettend veel inspiratie.

Gerelateerde projecten

Den Haag
Rotterdam
Noordwijk

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top