vtwonen slaapkamer interieur akoestische panelen GewoonGers

Akoestische panelen in de slaapkamer een nieuw product van GewoonGers erbij!

Seizoen 19, aflevering 9

Welkom in het kleurrijke, monumentale huis van Fleur en Ocke. Toen zij 10 jaar geleden in deze woning trokken waren ze op slag verliefd op de kleurrijke binnen- én buitenkant van het huis, maar nu zijn ze toe aan iets anders. Dit bijzondere huis verdient een make-over. Aan stylist Fietje de taak om een frisse wind door het interieur te laten waaien.

Zij gebruikt voor de slaapkamer onder andere akoestische panelen van GewoonGers. Die zien er niet alleen heel mooi uit, maar dragen ook bij aan een verbeterde akoestiek in de ruimte. De panelen zijn binnenkort verkrijgbaar bij GewoonGers in meer dan 50 verschillende kleuren en afwerkingen, Het paneel voor deze uitzending heeft een beige vilt met daarop een toplaag van beige behang uit de serie Magnifiek Mat.

vtwonen slaapkamer interieur akoestische panelen GewoonGers
vtwonen slaapkamer interieur akoestische panelen GewoonGers
vtwonen slaapkamer interieur akoestische panelen GewoonGers
vtwonen slaapkamer interieur akoestische panelen GewoonGers

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo stellen we jou als eerst op de hoogte zodra de akoestische panelen verkrijgbaar zijn.

FAQ

  • Hebben akoestische panelen van GewoonGers standaard maten?

    Ja, de panelen zijn verkrijgbaar in een breedte van 60 centimeter en een hoogte van 270 centimeter. Je kunt ze natuurlijk heel eenvoudig zelf op maat maken zodat de perfect passen in jouw woning. Zo maak je je GewoonGers panelen op maat.

  • Zijn er kleurstalen van GewoonGers akoestische panelen beschikbaar?

    Jazeker, binnenkort kun je van iedere kleur een sample bestellen in onze webshop. Zo kun je de kleur en kwaliteit thuis beoordelen in combinatie met de rest van je interieur. Houd de webshop in de gaten want we breiden binnenkort uit met ruim 40 verschillende kleuren en afwerkingen!

  • Uit welke kleuren kan ik kiezen voor mijn akoestische panelen?

    Binnenkort lanceren wij onze eerste lijn akoestische panelen. Deze lijn zal bestaan uit 6 verschillende categorieën, bestaande uit verschillende soorten behang en houtfineer. Verder zijn er opties met zowel zwart- als beige vilt. Houd de webshop in de gaten want binnenkort kies je uit meer dan 40 verschillende soorten en kleuren akoestische wandpanelen.