bronzen stalen deur vtwonen

Is dat nu een nieuw GewoonGers product? Naast bronzen deuren zag je nog iets anders voorbij komen...

Seizoen 19, aflevering 5

Stylist Liza was deze week welkom in het huis van Liza en Klaas-Willem. Zij maakte gebruik van bronskleurige deuren die op maat werden gemaakt voor de houten kozijnen die al aanwezig waren in de woning. De kozijnen zelf kregen een likje verf.

Tussen hal en woonkamer werd een bronskleurige deur met helder glas geplaatst en richting de bijkeuken kwam een volledig bronzen deur, voorzien van aluminium beplating.

De deuren zijn echter niet het enige wat van GewoonGers afkomstig was… In deze aflevering lichtten we namelijk al een heel klein tipje van de sluier op om onze nieuwe producten te laten zien, namelijk: akoestische panelen uit eigen fabriek. Wil je meer over deze producten en de lancering hiervan weten? Scroll snel verder!

Akoestische panelen, maar dan anders...

Binnenkort breiden wij ons assortiment uit met akoestische panelen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg als eerste een seintje wanneer de panelen beschikbaar zijn. Bereid je voor op veel kleur, verrassende materialen én de GewoonGerse service die je van ons gewend bent uit eigen fabriek in Vlaardingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

bronzen stalen deur vtwonen
bronzen stalen deur vtwonen
bronzen stalen deur vtwonen
GewoonGers akoestische panelen vtwonen

Nieuw: GewoonGers akoestische panelen

Binnenkort brengen wij een nieuwe collectie aan wandpanelen uit. Iets totaal anders dan je van ons gewend bent maar uiteraard gemaakt in eigen fabriek met dezelfde GewoonGerse kwaliteit die je van ons gewend bent. Wil je alvast meer lezen over onze nieuwe, akoestische panelen? We hebben er een blog over geschreven!

GewoonGers akupanelen vtwonen

En? Zie je het al zitten? Stel online je eigen deur samen en laat GewoonGers het werk doen. Nodig ons uit voor een afspraak aan huis. Dan geven we je advies waar nodig en nemen we de maten op.

FAQ

 • Ik wil een gekleurde stalen deur. Kan dat?

  Ja, dat kan! In de webshop stel je jouw eigen deur samen. Bij de profielkleuren heb je de keuze uit maar liefst 12 kleuren. Denk aan een bronzen stalen deur, een gouden stalen deur, een groene stalen deur, een grijze stalen deur of witte stalen deuren. Meer inspiratie? Lees hier meer over de gekleurde stalen deuren.

 • Hebben akoestische panelen van GewoonGers standaard maten?

  Ja, de panelen zijn verkrijgbaar in een breedte van 60 centimeter en een hoogte van 270 centimeter. Je kunt ze natuurlijk heel eenvoudig zelf op maat maken zodat de perfect passen in jouw woning. Zo maak je je GewoonGers panelen op maat.

 • Verwijderen jullie ook kozijnen?

  Als je je oude, stalen kozijn wilt vervangen door een kozijn met deur van GewoonGers, is dit mogelijk. Wij doen dit dus alleen als we een nieuw kozijn gaan plaatsen, niet als je je kozijn wilt vervangen door een taatsdeur of schuifdeur. Houten kozijnen verwijderen we niet!

 • Ik wil mijn kozijn verven. Welke verf heb ik nodig?

  Als je een deur hebt uitgekozen voor in je bestaande kozijn en je wilt je kozijn graag verven, dan kun je voor een GewoonGers verfset kiezen. Deze optie vink je in de webshop aan onder ‘Extra opties’ óf bestel ‘m los. Meer weten? Lees hier alles over de GewoonGers verfset.

 • Uit welke kleuren kan ik kiezen voor mijn akoestische panelen?

  Binnenkort lanceren wij onze eerste lijn akoestische panelen. Deze lijn zal bestaan uit 6 verschillende categorieën, bestaande uit verschillende soorten behang en houtfineer. Verder zijn er opties met zowel zwart- als beige vilt. Houd de webshop in de gaten want binnenkort kies je uit meer dan 40 verschillende soorten en kleuren akoestische wandpanelen.

 • Zijn er kleurstalen van GewoonGers akoestische panelen beschikbaar?

  Jazeker, binnenkort kun je van iedere kleur een sample bestellen in onze webshop. Zo kun je de kleur en kwaliteit thuis beoordelen in combinatie met de rest van je interieur. Houd de webshop in de gaten want we breiden binnenkort uit met ruim 40 verschillende kleuren en afwerkingen!