vtwonen stalen deuren GewoonGers

Stylist Fietje schoot te hulp in Hilversum en gebruikte grijsbruine deuren!

Seizoen 19, aflevering 4

Judith en Peter vormen samen met hun drie jongens een warm gezin. Nadat Peters moeder een hartinfarct krijgt, besluiten ze het huis van zijn moeder te kopen zodat ze voor haar kunnen zorgen en haar kunnen steunen bij het intensieve revalidatietraject. De verbouwing van het ouderlijk huis heeft een hoop energie gekost waardoor het inrichten van de woning stil is komen te staan. Fietje schiet te hulp om de woonwensen van Judith en Peter te combineren tot de ideale woonomgeving voor het hele gezin.

Voor deze woning is gekozen voor een stompe deur in het bestaande kozijn tussen hal en woonkamer. Voor de werkkamer is er gekozen voor een scharnierdeur met heel nieuw kozijn en smalle zijlichtjes voor een speels effect. Wist je dat je deze deuren terug kunt vinden in onze webshop?

vtwonen weer verliefd op je huis GewoonGers
vtwonen stalen deuren GewoonGers
vtwonen stalen deuren GewoonGers

En? Zie je het al zitten? Stel online je eigen deur samen en laat GewoonGers het werk doen. Nodig ons uit voor een afspraak aan huis. Dan geven we je advies waar nodig en nemen we de maten op.

vtwonen stalen deuren GewoonGers
vtwonen stalen deuren GewoonGers
vtwonen stalen deuren GewoonGers

FAQ

 • Wordt een stalen Gers deur helemaal op maat gemaakt?

  Zeker, bij GewoonGers wordt jouw deur helemaal aangepast op jouw situatie. Of je nu voor een opdekdeur, taatsdeur, schuifdeur of roomdivider gaat. Wel zo gemakkelijk.

 • Ik wil een gekleurde stalen deur. Kan dat?

  Ja, dat kan! In de webshop stel je jouw eigen deur samen. Bij de profielkleuren heb je de keuze uit maar liefst 12 kleuren. Denk aan een bronzen stalen deur, een gouden stalen deur, een groene stalen deur, een grijze stalen deur of witte stalen deuren. Meer inspiratie? Lees hier meer over de gekleurde stalen deuren.

 • Welke kleuren gebruiken jullie voor de gers deuren en wanden?

  De kleuren die wij standaard hanteren zijn Zwartgrijs RAL 7021 en Gitzwart RAL 9005. Onze kleuren hebben een poedercoat afwerking in fijnstructuur met een matte finish. Een zeer donkergrijze of zwarte kleur voorzien van een grove structuur. Dat maakt de profielen extra robuust van uiterlijk en natuurlijk zeer krasvast. Bekijk alle zwarte deuren. Naast onze standaard kleuren hebben wij nog 10 andere kleuren in de webshop, zoals wit, brons, grijs, goud en groen. Heb je een andere kleur in gedachte? Neem dan contact met ons op!

 • Verwijderen jullie ook kozijnen?

  Als je je oude, stalen kozijn wilt vervangen door een kozijn met deur van GewoonGers, is dit mogelijk. Wij doen dit dus alleen als we een nieuw kozijn gaan plaatsen, niet als je je kozijn wilt vervangen door een taatsdeur of schuifdeur. Houten kozijnen verwijderen we niet!

 • Heeft mijn kozijn een standaard maat?

  Er zijn verschillende standaard kozijn maten en daar spelen we graag op in. Lees hier meer over standaard deurkozijn maten. Heeft jouw kozijn geen standaard afmetingen? Geen zorgen! GewoonGers maakt alle deuren per bestelling op maat, óók voor jouw eigen kozijn. Zo hoef je niet te verbouwen!

 • Ik wil mijn kozijn verven. Welke verf heb ik nodig?

  Als je een deur hebt uitgekozen voor in je bestaande kozijn en je wilt je kozijn graag verven, dan kun je voor een GewoonGers verfset kiezen. Deze optie vink je in de webshop aan onder ‘Extra opties’ óf bestel ‘m los. Meer weten? Lees hier alles over de GewoonGers verfset.