bronzen deuren vtwonen gewoongers

Bronskleurige binnendeuren shop de look van tv online

Seizoen 19, aflevering 3

De avontuurlijke Wendy en Jaap zijn na vele reizen gesetteld in hun huis in een bijzonder stukje van Den Haag. De kinderen zijn inmiddels tieners en de woning heeft de nodige feestjes doorgemaakt. Dat is te zien aan het interieur dus het is hoog tijd voor een opfrisbeurt. Het smaakverschil zorgt voor de nodige problemen. Stylist Frans schiet te hulp en past bronzen deuren van GewoonGers toe in het interieur.

Een glaswand met openslaande deuren tussen de keuken en woonkamer en om het geheel bij elkaar te laten passen is ook de deur tussen hal en woonkamer vervangen. Het kozijn heeft een likje verf gekregen waardoor het er weer als nieuw uitziet.

bronzen deuren vtwonen gewoongers
bronzen deuren vtwonen gewoongers
bronzen deuren vtwonen gewoongers
bronzen deuren vtwonen gewoongers

En? Zie je het al zitten? Stel online je eigen deur samen en laat GewoonGers het werk doen. Nodig ons uit voor een afspraak aan huis. Dan geven we je advies waar nodig en nemen we de maten op.

bronzen deuren vtwonen gewoongers

FAQ

 • Wordt een stalen Gers deur helemaal op maat gemaakt?

  Zeker, bij GewoonGers wordt jouw deur helemaal aangepast op jouw situatie. Of je nu voor een opdekdeur, taatsdeur, schuifdeur of roomdivider gaat. Wel zo gemakkelijk.

 • Ik wil een gekleurde stalen deur. Kan dat?

  Ja, dat kan! In de webshop stel je jouw eigen deur samen. Bij de profielkleuren heb je de keuze uit maar liefst 12 kleuren. Denk aan een bronzen stalen deur, een gouden stalen deur, een groene stalen deur, een grijze stalen deur of witte stalen deuren. Meer inspiratie? Lees hier meer over de gekleurde stalen deuren.

 • Welke kleuren gebruiken jullie voor de gers deuren en wanden?

  De kleuren die wij standaard hanteren zijn Zwartgrijs RAL 7021 en Gitzwart RAL 9005. Onze kleuren hebben een poedercoat afwerking in fijnstructuur met een matte finish. Een zeer donkergrijze of zwarte kleur voorzien van een grove structuur. Dat maakt de profielen extra robuust van uiterlijk en natuurlijk zeer krasvast. Bekijk alle zwarte deuren. Naast onze standaard kleuren hebben wij nog 10 andere kleuren in de webshop, zoals wit, brons, grijs, goud en groen. Heb je een andere kleur in gedachte? Neem dan contact met ons op!

 • Waar worden jullie producten gemaakt?

  Zoals de naam al doet vermoeden, produceren wij een Nederlands product. In Vlaardingen om precies te zijn! Hier maken wij al onze producten zelf. Productie, kantoor en fabriek zijn allen onder één dak gevestigd. Vanuit de showroom in Vlaardingen kijk je dus direct de productieruimte in: ‘de open keuken van GewoonGers’ noemen wij dit ook wel!

 • Kan ik GewoonGers deuren meefinancieren met mijn bouwdepot?

  Ja, dat kan! Maar wel pas nádat de gratis inmeetafspraak bij je thuis heeft plaatsgevonden. Na inmeten weten we namelijk exact welke deur(en) geproduceerd moet(en) worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Zo kunnen we de prijs vooraf kenbaar maken en tot op de cent nauwkeurig op je factuur vermelden. Wil je een factuur ontvangen voor je bouwdepot? Neem dan contact met ons op. Plan je gratis afspraak aan huis!