stalen deur licht grijs roomdivider vtwonen GewoonGers

Roomdivider met openslaande deuren én extra opbergmogelijkheden

Seizoen 19, aflevering 2

Andrea en Bas wonen samen met hun 8 kinderen in dit leuke huis in Uitgeest. Vooral het gebrek aan opbergruimte vormt een probleem voor dit grote, gezellige gezin. De woning is functioneel en vooral erg wit ingericht. Stylist Eva schoot te hulp en bood het gezien slimme opbergmogelijkheden met een warme uitstraling. Ook de wens om bepaalde ruimtes af te kunnen sluiten ging in vervulling met aluminium deuren op maat.

De glaswand, zoals hier toegepast, is opgebouwd uit verschillende onderdelen die je terug kunt vinden in onze webshop. Interesse in een soortgelijke oplossing? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

stalen deur licht grijs roomdivider vtwonen GewoonGers
stalen deur licht grijs roomdivider vtwonen GewoonGers
stalen deur licht grijs roomdivider vtwonen GewoonGers
stalen deur licht grijs roomdivider vtwonen GewoonGers

En? Zie je het al zitten? Stel online je eigen deur samen en laat GewoonGers het werk doen. Nodig ons uit voor een afspraak aan huis. Dan geven we je advies waar nodig en nemen we de maten op.

stalen deur licht grijs roomdivider vtwonen GewoonGers
stalen deur licht grijs roomdivider vtwonen GewoonGers

FAQ

 • Wordt een stalen Gers deur helemaal op maat gemaakt?

  Zeker, bij GewoonGers wordt jouw deur helemaal aangepast op jouw situatie. Of je nu voor een opdekdeur, taatsdeur, schuifdeur of roomdivider gaat. Wel zo gemakkelijk.

 • Ik wil een gekleurde stalen deur. Kan dat?

  Ja, dat kan! In de webshop stel je jouw eigen deur samen. Bij de profielkleuren heb je de keuze uit maar liefst 12 kleuren. Denk aan een bronzen stalen deur, een gouden stalen deur, een groene stalen deur, een grijze stalen deur of witte stalen deuren. Meer inspiratie? Lees hier meer over de gekleurde stalen deuren.

 • Welke kleuren gebruiken jullie voor de gers deuren en wanden?

  De kleuren die wij standaard hanteren zijn Zwartgrijs RAL 7021 en Gitzwart RAL 9005. Onze kleuren hebben een poedercoat afwerking in fijnstructuur met een matte finish. Een zeer donkergrijze of zwarte kleur voorzien van een grove structuur. Dat maakt de profielen extra robuust van uiterlijk en natuurlijk zeer krasvast. Bekijk alle zwarte deuren. Naast onze standaard kleuren hebben wij nog 10 andere kleuren in de webshop, zoals wit, brons, grijs, goud en groen. Heb je een andere kleur in gedachte? Neem dan contact met ons op!

 • Waar worden jullie producten gemaakt?

  Zoals de naam al doet vermoeden, produceren wij een Nederlands product. In Vlaardingen om precies te zijn! Hier maken wij al onze producten zelf. Productie, kantoor en fabriek zijn allen onder één dak gevestigd. Vanuit de showroom in Vlaardingen kijk je dus direct de productieruimte in: ‘de open keuken van GewoonGers’ noemen wij dit ook wel!

 • Kan ik GewoonGers deuren meefinancieren met mijn bouwdepot?

  Ja, dat kan! Maar wel pas nádat de gratis inmeetafspraak bij je thuis heeft plaatsgevonden. Na inmeten weten we namelijk exact welke deur(en) geproduceerd moet(en) worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Zo kunnen we de prijs vooraf kenbaar maken en tot op de cent nauwkeurig op je factuur vermelden. Wil je een factuur ontvangen voor je bouwdepot? Neem dan contact met ons op. Plan je gratis afspraak aan huis!