gewoongers vtwonen akoestische panelen lattenwand interieur design eetkamer

Een nieuw vtwonen interieur in Leusden met akoestische panelen en een nieuwe deur

Seizoen 19, aflevering 11

Vivian en Sjoerd staan qua woonsmaak lijnrecht tegenover elkaar. Het grootste deel van de inboedel komt bij Sjoerd vandaan en is volgens Vivian strak, kil en kantoor-achtig terwijl Sjoerd de landelijke, antieke smaak van Vivian rommelig noemt. Ook qua kleur komen ze er niet helemaal uit. Stylist Marianne schiet te hulp!

Voor zowel de eethoek als de keuken zijn akoestische panelen van GewoonGers toegepast. Die zien er niet alleen heel mooi uit, maar dragen ook bij aan een verbeterde akoestiek in de ruimte. De panelen zijn binnenkort verkrijgbaar bij GewoonGers in meer dan 50 verschillende kleuren en afwerkingen, De panelen voor deze uitzending hebben een beige vilt en een zwart vilt met daarop een toplaag van taupe kleurig behang uit de serie Zen en Zacht.

deelnemers vtwonen Leusden
gewoongers vtwonen akoestische panelen lattenwand interieur design eetkamer
keuken ontwerp woon inspiratie VT wonen Gewoon Gers akupanel lattenwand
GEWOONGERS AKOESTISCHE PANELEN AKU PANEL LATTENWAND
keuken ontwerp woon inspiratie VT wonen Gewoon Gers akupanel lattenwand

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo stellen we jou als eerst op de hoogte zodra de akoestische panelen verkrijgbaar zijn.

opdekdeur voor bestaand kozijn vt wonen GewoonGers zwarte deur met glas
opdekdeur voor bestaand kozijn vt wonen GewoonGers zwarte deur met glas
keuken ontwerp woon inspiratie VT wonen Gewoon Gers akupanel lattenwand

FAQ

 • Hebben jullie ook deuren inclusief kozijn?

  Ja! We hebben een kozijn met opdekdeur in ons assortiment. Deze kan eventueel helemaal tot aan je plafond! Wil je hier meer over weten? Lees dan alles over het plafondhoge kozijn met deur.

 • Hebben akoestische panelen van GewoonGers standaard maten?

  Ja, de panelen zijn verkrijgbaar in een breedte van 60 centimeter en een hoogte van 270 centimeter. Je kunt ze natuurlijk heel eenvoudig zelf op maat maken zodat de perfect passen in jouw woning. Zo maak je je GewoonGers panelen op maat.

 • Zijn er kleurstalen van GewoonGers akoestische panelen beschikbaar?

  Jazeker, binnenkort kun je van iedere kleur een sample bestellen in onze webshop. Zo kun je de kleur en kwaliteit thuis beoordelen in combinatie met de rest van je interieur. Houd de webshop in de gaten want we breiden binnenkort uit met ruim 40 verschillende kleuren en afwerkingen!

 • Uit welke kleuren kan ik kiezen voor mijn akoestische panelen?

  Binnenkort lanceren wij onze eerste lijn akoestische panelen. Deze lijn zal bestaan uit 6 verschillende categorieën, bestaande uit verschillende soorten behang en houtfineer. Verder zijn er opties met zowel zwart- als beige vilt. Houd de webshop in de gaten want binnenkort kies je uit meer dan 40 verschillende soorten en kleuren akoestische wandpanelen.

 • Ik wil mijn kozijn verven. Welke verf heb ik nodig?

  Als je een deur hebt uitgekozen voor in je bestaande kozijn en je wilt je kozijn graag verven, dan kun je voor een GewoonGers verfset kiezen. Deze optie vink je in de webshop aan onder ‘Extra opties’ óf bestel ‘m los. Meer weten? Lees hier alles over de GewoonGers verfset.

 • Wat is het verschil tussen een opdekdeur en stompe deur?

  Hoewel beide deuren in een kozijn geplaatst worden, zit er een verschil tussen stompe deuren en opdekdeuren. Een stompe deur valt volledig ín het kozijn. De zijkanten van een stompe deur zijn vlak, zodat de stompe deur geheel in het kozijn kan vallen. Je ziet de naden tussen de deur en het kozijn zitten als de stompe deur in gesloten stand staat. Een opdekdeur valt óver het kozijn heen, waardoor de naden tussen deur en kozijn in gesloten stand niet zichtbaar zijn. Een opdekdeur heeft dus eigenlijk een ‘rand’ die over het kozijn heen valt. Lees meer over het verschil tussen een opdekdeur en stompe deur.