groene stalen deuren vtwonen taatsdeur GewoonGers

Olijfkleurige taatsdeuren... om een extra kamer te creëren

Seizoen 19, aflevering 1

We trappen het seizoen af in Groot-Ammers waar Gerlinda, Sanne en hun drie pubers wonen. In het verleden hebben Gerlinda en Sanne verschillende pogingen gedaan om de woning optimaal in te richten. Die pogingen waren tot dusver nooit helemaal succesvol want de inrichting van de woning miste nog altijd sfeer, warmte en samenhang. Tot nu toe dan, want de komst van stylist Marianne heeft voor een compleet andere indeling en sfeer gezorgd. De olijfkleurige stalen deuren van GewoonGers mochten in dit geheel niet ontbreken!

groene stalen deuren vtwonen taatsdeur GewoonGers
groene stalen deuren vtwonen taatsdeur GewoonGers
groene stalen deuren vtwonen taatsdeur GewoonGers
groene stalen deuren vtwonen taatsdeur GewoonGers

En? Zie je het al zitten? Stel online je eigen deur samen en laat GewoonGers het werk doen. Nodig ons uit voor een afspraak aan huis. Dan geven we je advies waar nodig en nemen we de maten op.

groene stalen deuren vtwonen taatsdeur GewoonGers
groene stalen deuren vtwonen taatsdeur GewoonGers

FAQ

 • Wat is een taatsdeur?

  Een taatsdeur is een deur die aan de onder- en bovenkant scharniert. Hij valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing. Je kunt ‘m daarom ook aan beide kanten openen. Lees alles over wat is een taatsdeur.

 • Ik wil een taatsdeur. Hoe werkt dat?

  Natuurlijk wil je een taatsdeur! Ze zijn ontzettend handig en trendy. Voordat je een taatsdeur aanschaft, zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Lees alles wat je moet weten over stalen taatsdeuren. Of lees meer over hoe je een taatsdeur van GewoonGers kunt bestellen.

 • Ik heb vloerverwarming! Kan ik nog steeds bij GewoonGers bestellen?

  Geen probleem! Vaste wandonderdelen kunnen wij ook verlijmen op de vloer in plaats van boren. Voor taatsdeuren dienen we in elk geval 8 millimeter te kunnen boren, meer niet! Wij ondervinden dus geen hinder van vloerverwarming.

 • Ik heb plinten, maar wil een taatsdeur. Hoe ga je daarmee om?

  Bij opstaande plinten krijgen wij vaak de vraag hoe we de taatsdeur daarop aanpassen. Je wilt natuurlijk geen grote kieren tussen de wand en deur. We beschikken over extra stelprofielen in hetzelfde materiaal als de deur. Deze zitten in de deur verwerkt en maken we op maat aan de hand van de afmetingen van je plint. Hierbij hoef je dus geen rekening te houden met het verwijderen van aanwezige plinten. Ben je benieuwd naar hoe dit eruitziet? Vraag het één van onze collega’s of kom eens langs in een van onze showrooms.

 • Waar worden jullie producten gemaakt?

  Zoals de naam al doet vermoeden, produceren wij een Nederlands product. In Vlaardingen om precies te zijn! Hier maken wij al onze producten zelf. Productie, kantoor en fabriek zijn allen onder één dak gevestigd. Vanuit de showroom in Vlaardingen kijk je dus direct de productieruimte in: ‘de open keuken van GewoonGers’ noemen wij dit ook wel!