vtwonen stalen deur weer verliefd op je huis GewoonGers

weer verliefd op je huis witte deuren voor het bestaande kozijn

Weer verliefd op je huis

Seizoen 18, aflevering 1:

 

In deze aflevering van vtwonen Weer verliefd op je huis, zag je hoe stylist Eva aan de slag ging in het huis van Seren, Attie en hun twee kinderen. Seren houdt van een wit interieur en is daar een klein beetje in doorgeslagen. Attie houdt juist van een hotel chic woonstijl met donkere kleuren en hier en daar een statement, maar dat is in het huidige interieur nog niet goed terug te zien.

vtwonen weer verliefd op je huis GewoonGers

Witte, aluminium deuren voor het bestaande kozijn

GewoonGers zorgde in deze make-over voor een haldeur en een deur voor de trapkast. Beide opdekdeuren zijn op maat gemaakt voor het bestaande kozijn en zijn eenvoudig toe te passen in vrijwel ieder opdekkozijn of stomp kozijn. De witte deur naar de hal is voorzien van brons rookglas, dat geeft een warme tint. De kastdeur is volledig wit en voorzien van aluminium plaatmateriaal. Wil je ook deuren op maat voor in je eigen kozijn? Ontwerp dan je eigen (witte) deuren en nodig GewoonGers thuis uit voor vrijblijvend advies.

 

Adviesafspraak aan huis maken

vtwonen stalen deur weer verliefd op je huis GewoonGers
vtwonen stalen deur weer verliefd op je huis GewoonGers
vtwonen stalen deur weer verliefd op je huis GewoonGers
vtwonen stalen deur weer verliefd op je huis GewoonGers

En? Zie je het al zitten? Stel online je eigen deur samen en laat GewoonGers het werk doen. Nodig ons uit voor een afspraak aan huis. Dan geven we je advies waar nodig en nemen we de maten op.

FAQ

 • Ik wil een stalen deur in het wit. Kan dit?

  Ja, álle deuren van GewoonGers worden ook in het wit geleverd. Of je nu voor een opdekdeur, taatsdeur, schuifdeur of roomdivider gaat. Kijk eens bij onze inspiratiefoto’s, daar vind je wat witte projecten terug. Of lees meer over de witte, stalen deur.

 • Heeft mijn kozijn een standaard maat?

  Er zijn verschillende standaard kozijn maten en daar spelen we graag op in. Lees hier meer over standaard deurkozijn maten. Heeft jouw kozijn geen standaard afmetingen? Geen zorgen! GewoonGers maakt alle deuren per bestelling op maat, óók voor jouw eigen kozijn. Zo hoef je niet te verbouwen!

 • Hebben jullie ook deuren inclusief kozijn?

  Ja! We hebben een kozijn met opdekdeur in ons assortiment. Deze kan eventueel helemaal tot aan je plafond! Wil je hier meer over weten? Lees dan alles over het plafondhoge kozijn met deur.

 • Hoe staat een stalen deur in een wit kozijn?

  Als je een stalen deur in je bestaande kozijn wilt, kun je ervoor kiezen om je kozijn wit te laten óf het kozijn in dezelfde kleur als de deur te verven. Omdat het smaakgevoelig is, kunnen wij geen advies geven over wat je moet doen. Kijk vooral naar de inspiratiefoto’s om te kijken wat jij mooier vindt.

  Wil je je kozijn verven? Wij bieden een verfset aan zodat je je kozijn aan kunt passen op de deur. Voor iedere kleur poedercoat is een verfkleur samengesteld.

 • Past een GewoonGers deur in elk kozijn?

  In 99% van de gevallen is het kozijn geschikt voor een GewoonGers deur: of je nu een opdek kozijn of stomp kozijn hebt! Wij komen vrijblijvend bij je inmeten en kunnen je dan meteen vertellen of jouw kozijn geschikt is.

 • Ik heb een bovenlicht. Wat zijn de opties?

  Kies je ervoor om je stalen kozijn met bovenlicht te verwijderen, dan heb je meerdere keuzes. Ten eerste kan je het bestaande kozijn vervangen door een nieuw kozijn, zonder bovenlicht. Wist je dat GewoonGers dit voor je kan doen, zonder beschadigingen aan vloer en muur? Daarnaast kan je jouw stalen kozijn met bovenlicht verwijderen en de muur af (laten) stuken. Je hebt daarna ook de keuze om een taatsdeur of schuifdeur te plaatsen. Lees meer over het verwijderen van een bovenlicht.