vtwonen interieur met stalen deuren GewoonGers

vtwonen weer verliefd op je huis

Taatsdeuren in Utrecht

Miriam en Perry hadden hun huis in Utrecht al een tijdje op het oog en sloegen meteen toe zodra het huis in de verkoop kwam. Dat het hun perfecte woning is, is duidelijk. Maar met de inrichting hebben ze nog wat hulp nodig. De grootste uitdaging zit in de grote paal in het midden van de woning. Én natuurlijk de uiteenlopende smaken, waar Miriam van modern en aards houdt en Perry liever strak, zwart-wit en minimalistisch ziet.

Er zijn maar liefst 2 taatsdeuren (De Blaak, helder glas) van de hal naar de woonkamer geplaatst. Perry heeft zo zijn zin gekregen met de zwarte, strakke elementen én Miriam ziet een moderne deur met veel lichtinval. Zo zie je maar dat een GewoonGers deur in elk interieur past.

Ben jij geïnteresseerd in een deur of wand van GewoonGers? Neem eens een kijkje in de webshop. Álle producten worden vrijblijvend ingemeten, op maat gemaakt én bij je gemonteerd. Heb je een eigen idee of ontwerp? Vraag dan een offerte aan.

VTWonen GewoonGers Zwarte stalen taatsdeur
zwarte binnendeur vtwonen GewoonGers

En? Zie je het al zitten? Stel online je eigen deur samen en laat GewoonGers het werk doen. Wij meten je bestelling vrijblijvend in, maken ‘m op maat én monteren ‘m. Voor een vaste prijs natuurlijk.

stalen taatsdeuren in bestaand houten kozijn GewoonGers
vtwonen interieur met stalen deuren GewoonGers
VTWonen GewoonGers Zwarte gers deur stalen taatsdeur
stalen taatsdeuren in bestaand houten kozijn GewoonGers
vtwonen interieur met stalen deuren GewoonGers