vtwonen gewoongers mijdrecht

vtwonen weer verliefd op je huis

Twee stoere deuren in Mijdrecht

In de derde aflevering van Weer verliefd op je huis hebben we 2 deuren geplaatst, beide in de woonkamer. Door het rookglas in de deur naar de gang en de aluminium beplating in de deur naar de opbergkast, heeft de hoek in de woonkamer een stoere en industriële uitstraling. Het model dat je ziet, De Blaak, heeft 3 gelijke glaspanelen. Liever een andere indeling van het glas? Je kunt ook voor modellen De Kaap (3 ongelijke glaspanelen) en De Meent (4 gelijke glaspanelen) kiezen.

Heb je kinderen en ben je sceptisch over glas in je huis? Hoeft niet! We werken met gehard veiligheidsglas van 4 mm. Dit betekent dat het glas nauwelijks te breken is. Mocht dit wel gebeuren, heb je geen last van gevaarlijke glasscherven. Daarnaast vervangen wij kapotte glasplaten individueel. Of je nu helder glas, rookglas of een deur met aluminium beplating neemt.

Let op: de grijze, aluminium beplating in de deur van de opbergkast wordt niet meer verkocht. Wél kun je kiezen voor witte beplating óf beplating in dezelfde kleur als de profielen van de deur.

vtwonen gewoongers mijdrecht

En? Zie je het al zitten? Stel online je eigen deur samen en laat GewoonGers het werk doen. Wij meten je bestelling vrijblijvend in, maken ‘m op maat én monteren ‘m. Voor een vaste prijs natuurlijk.

vtwonen gewoongers mijdrecht
vtwonen gewoongers mijdrecht
vtwonen gewoongers mijdrecht

Bekijk een greep uit onze deuren