vtwonen gewoongers mijdrecht

vtwonen weer verliefd op je huis

Twee stoere deuren in Mijdrecht

In de derde aflevering van Weer verliefd op je huis hebben we 2 deuren geplaatst, beide in de woonkamer. Door het rookglas in de deur naar de gang en de aluminium beplating in de deur naar de opbergkast, heeft de hoek in de woonkamer een stoere en industriële uitstraling. Het model dat je ziet, De Blaak, heeft 3 gelijke glaspanelen. Liever een andere indeling van het glas? Je kunt ook voor modellen De Kaap (3 ongelijke glaspanelen) en De Meent (4 gelijke glaspanelen) kiezen.

Heb je kinderen en ben je sceptisch over glas in je huis? Hoeft niet! Wij gebruiken gelaagd 33.1 veiligheidsglas. Dit glas bestaat uit 2 lagen glas en 1 laag folie. Dit is heel veilig glas, omdat het heel moeilijk te breken is. Als het glas toch breekt, dan blijft het aan elkaar zitten door de folie die ertussen zit. Je hebt dus geen last van onveilige scherven.

Let op: de grijze, aluminium beplating in de deur van de opbergkast wordt niet meer verkocht. Wél kun je kiezen voor witte beplating óf beplating in dezelfde kleur als de profielen van de deur.

vtwonen gewoongers mijdrecht

En? Zie je het al zitten? Stel online je eigen deur samen en laat GewoonGers het werk doen. Wij meten je bestelling vrijblijvend in, maken ‘m op maat én monteren ‘m. Voor een vaste prijs natuurlijk.

vtwonen gewoongers mijdrecht
vtwonen gewoongers mijdrecht
vtwonen gewoongers mijdrecht