vtwonen weer verliefd op je huis

Stoere deuren en een zacht interieur

Ze zijn al een tijdje niet meer weg te denken uit onze interieurs: stalen binnendeuren met glas. De deuren zorgen voor flink wat extra daglicht en een boost voor je interieur. Twijfel je nog? Hier zie je dat deze tijdloze deuren door het hele huis én met iedere woonstijl te combineren zijn.

 

Iedere deur wordt per bestelling op maat gemaakt. Daarom passen ze in ieder bestaand kozijn en is hak- en breekwerk absoluut overbodig.

 

Hoewel een deur van GewoonGers vaak alleen geassocieerd wordt met een industriële woonstijl, zorgt het slanke en minimalistische profiel van deze deuren ervoor dat ze in ieder interieur passen. Of je nu van een Scandinavische, basic, landelijke of moderne woonstijl houdt. Ook prettig: GewoonGers biedt de keuze uit 3 modellen en 6 verschillende soorten glas- en aluminium beplating. Ga bijvoorbeeld voor een moderne look met vier gelijke glaspanelen of kies voor een speels effect met een ongelijke verdeling. Passen de donkere profielen niet in jouw interieur? Dezelfde deuren zijn ook verkrijgbaar in een witte afwerking. Mooi als je van een lichte en minimalistische look houdt.

Wat denk je ervan? Zou zo’n gerse deur ook niet misstaan in jouw interieur? Stel hem dan zelf eens samen in onze webshop. Bekijk alle mogelijkheden, maak direct online een inmeetafspraak en…… laat GewoonGers het werk doen. Wij meten jouw deur vrijblijvend in op locatie en maken deze exact op maat.