Stalen Schuifdeur olijfgroen GewoonGers

Schuifdeur met wand in kleur olijf groen

Schuifwand in olive grey

Dit huis in Amsterdam hebben we mogen voorzien van een schuifwand in een olijfgroene kleur (RAL 7002). Deze wand en kleur vallen binnen de productlijn Onbegrensd: dit betekent dat jíj de ontwerper bent. Geef ons jouw ontwerp óf idee door en wij denken graag met je mee! Heb je een andere glasindeling, glassoort, kleur of afwerking in gedachten? Binnen de productlijn Onbegrensd kan het allemaal.

Wij komen de producten bij je inmeten, maken jouw bestelling helemaal op maat in onze eigen werkplaats én komen ‘m bij je monteren. Jij kiest je deur uit, wij doen de rest.

Vraag een offerte aan

Specificaties producten

 • Type deur

  Schuifdeur met paneel

 • Model

  De Kaap

 • Profielkleur

  RAL 7002

 • Type glas

  Helder glas

 • Type greep

  Komgreep

 • Productlijn

  Onbegrensd

T-profiel Stalen Schuifwand olijfgroen GewoonGers
Stalen Schuifdeur olijf groen GewoonGers

Meer dan 100 gerse kleuren

De standaardkleuren die we gebruiken in de webshop zijn antraciet (RAL 7021) en wit (RAL 9010) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies uit meer dan 100 gerse RAL-kleuren én verschillende afwerkingen.

Stalen Schuifwand olijf groen Gewoon Gers
Stalen Schuifwand olijfgroen GewoonGers
Stalen Schuifdeur olijf groen GewoonGers
Stalen Schuifdeur olijf groen GewoonGers
schuifwand olijfgroen gewoon gers
Stalen Schuifdeur olijfgroen GewoonGers
Stalen Schuifdeur olijfgroen GewoonGers
Stalen Schuifwand olijf groen GewoonGers

Duurzame en demontabele deuren

In tegenstelling tot de meeste deuren, gebruiken wij aluminium in plaats van staal. Om drie redenen: dit hoogwaardige materiaal met krasbestendige afwerking is niet van staal te onderscheiden, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport. Of met smalle trappenhuizen. GewoonGers past dus werkelijk in ieder interieur. Ook qua look en feel: of je nu houdt van klassiek of modern, landelijk of industrieel.