skip to Main Content
Restaurant Langoest, Rotterdam

Restaurant Langoest, Rotterdam

Ontwerp visrestaurant door Horeca Sfeermakers

 

Zin in een avondje vis mét uitzicht op de skyline van Rotterdam én omgeven door een prachtig interieur? Dan is restaurant Langoest in Rotterdam echt iets voor jou. Eind 2017 opende restaurant Langoest haar deuren aan de Boompjes. Het ontwerp en de inrichting is door de Rotterdamse Horeca Sfeermakers gedaan en zorgt voor een perfecte balans tussen concept en uitstraling.

Het tochtportaal, de keukenwand én het framewerk langs de zitgelegenheden is door GewoonGers verzorgd. Alles geheel op maat gemaakt en aangepast op het gewenste ontwerp. Heb je iets unieks in gedachten? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee!

Is GewoonGers toepasbaar in de horeca?

Het gebruik van veiligheidsglas in combinatie met een zeer krasvaste poedercoat afwerking is het recept voor een ideale horeca toepassing. GewoonGers heeft veel ervaring met horeca projecten door geheel Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tochtsluizen, het deels dichtzetten van een open keuken met glas en het realiseren van wanden voor private dining, feesten en partijen, maar ook stellages om glazen en dranken te kunnen presenteren achter de bar. GewoonGers maakt alles op maat, aangepast op jouw ontwerp.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top