skip to Main Content
Restaurant Jackie Brown

Restaurant Jackie Brown

Gezelligheid zoals je die alleen in de stad kunt vinden

 

Restaurant Jackie Brown is naar een ontwerp van De Horeca Fabriek. Een restaurant vol street art, gezelligheid en … GewoonGers! Jackie Brown heeft twee ingangen en beide entrees zijn afgeschermd met een tochtsluis van GewoonGers. De deuren zijn uitgebreid met deurdrangers waardoor ze netjes achter de binnenkomende gasten sluiten. Zo zitten gasten niet op de tocht. Zelfs de deurdrangers zijn voorzien van een poedercoat afwerking gelijk aan de GewoonGers profielen.

Voor iedere situatie valt er een geschikte oplossing te bedenken. Wij helpen hier graag bij.

Is GewoonGers toepasbaar in de horeca?

Het gebruik van veiligheidsglas in combinatie met een zeer krasvaste poedercoat afwerking is het recept voor een ideale horeca toepassing. GewoonGers heeft veel ervaring met horeca projecten door geheel Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tochtsluizen, het deels dichtzetten van een open keuken met glas en het realiseren van wanden voor private dining, feesten en partijen, maar ook stellages om glazen en dranken te kunnen presenteren achter de bar. GewoonGers maakt alles op maat, aangepast op jouw ontwerp.

Productie & montage

De gehele productie en montage vindt plaats bij GewoonGers en wordt uitgevoerd dóór GewoonGers. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven en blijven wij constant de controle uitoefenen over de uiteenlopende projecten die wij realiseren. Ook voor de eindgebruiker wel zo gemakkelijk: voor alles één aanspreekpunt.

 

 

Meer over productieproces

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.

Back To Top