Woonhuis Staatsliedenbuurt

Amsterdam

Even een kijkje in deze prachtige woning in Amsterdam. GewoonGers mocht hier een wand plaatsen in de keuken, maar ook een wand tussen woon- en slaapgedeelte. De eerste wand is vast en bevat geen deur. Hierdoor wordt in beide ruimtes het daglicht doorgelaten.

De wand tussen woonkamer en slaapkamer is voorzien van een enkele scharnierdeur. Deze deur kan helemaal plat worden opengezet tegen het vaste wandgedeelte aan. Hierdoor neemt deze in openstand geen extra ruimte in. In de slaapkamer is een gordijn tegen de wand opgehangen voor extra privacy, maar geeft tegelijkertijd een warme uitstraling. Mooi om te zien maar natuurlijk ook erg functioneel.

Alles gebeurt onder één dak

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. Op die manier waarborgen we de kwaliteit die we beloven. En leveren we altijd op de afgesproken datum. Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.