Woonhuis Oegstgeest

Oegstgeest

Deze moderne nieuwbouwwoning heeft de entree naar de woonkamer door GewoonGers laten ontwerpen,
produceren en monteren.Een deel van de hal is komen te vervallen en is opgevuld middels glas en aluminium profielen van GewoonGers. Dit zorgt voor veel meer overzicht en lichtinval in de hal. Tevens is een entree als deze natuurlijk een ware eyecather en upgrade voor de woning.

De hoekopstelling is voorzien van een taatsdeur waarbij de bewoners zelf de deurbreedte hebben kunnen bepalen. Het voordeel van de taatsdeur is dat deze naar twee kanten open kan, deze automatisch sluit, kan worden opengezet op 90° en nooit hard kan dicht slaan. De handgreep voor deze deur is gemonteerd op een plaat van massief aluminium waardoor de deur een stoer uiterlijk krijgt.

Alles gebeurt onder één dak

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. Op die manier waarborgen we de kwaliteit die we beloven. En leveren we altijd op de afgesproken datum. Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.