Appartement Cool

Rotterdam

Binnenkijken! In hartje Rotterdam is dit appartement ingericht. Een warmere woninginrichting kun je je bijna niet voorstellen. Industrieel kan ook heerlijk huiselijk zijn als er maar een goede balans wordt gevonden tussen materialen en kleur.

Dit appartement is geheel gelijkvloers dus slim inrichten en het geheel ruimtelijk laten ogen is een must. GewoonGers zoekt graag mee naar oplossingen voor jouw ideale woninginrichting.

De deur naar de badkamer is voorzien van Crepi glas waardoor er wat meer privacy ontstaat. De toiletdeur heeft deurbeslag en een slot van Piet Boon en is ingevuld met spiegelglas aan de buitenkant. Helder glas hoeft dus helemaal niet altijd de beste oplossing te zijn.

Alles gebeurt onder één dak

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. Op die manier waarborgen we de kwaliteit die we beloven. En leveren we altijd op de afgesproken datum. Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.