Showroom GewoonGers

Vlaardingen

In samenwerking met de Horeca Sfeermakers uit Rotterdam heeft GewoonGers een nieuwe showroom geopend in Vlaardingen. Eén centrale plek waar alle werkzaamheden samenkomen en zorgen voor een ''gers'' eindproduct.

Wil je onze producten in het echt bekijken, voelen en ervaren en ben je nieuwsgierig waar alles vandaan komt? Dan ben je hier aan het goede adres! Van deuren tot douchewanden tot wijnkasten. Alles is hier te zien en natuurlijk blijven we ontwikkelen en vernieuwen. We hebben niet voor niets een eigen productieruimte!

Zowel een spontaan bezoekje als een bezoek op afspraak is mogelijk.

Alles gebeurt onder één dak

Van schets tot afwerking: het hele productieproces vindt plaats in onze eigen fabriek. Op die manier waarborgen we de kwaliteit die we beloven. En leveren we altijd op de afgesproken datum. Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen?

Jij + GewoonGers

Als je het wel voor je ziet, GewoonGers in je interieur, vraag dan een offerte aan. Gratis en voor niets. Nou ja, de offerte dan. Vertel ons over je ruimte en deel je wensen. Of upload je eigen ontwerp! We nemen dan binnen een werkdag contact met je op.