Zwart Stalen deur GewoonGers

Opdekdeuren met helder glas en matglas Voor in je bestaande kozijn

Opdekdeuren met helder glas en matglas

Dit unieke behang gaat vergezeld met 2 gerse deuren! De donkere deuren in RAL 7021 gaan perfect samen met de donkere elementen uit het behang en de zwarte keuken.

Er zijn 2 deuren geplaatst: eentje met helder glas en één met matglas. Zo heb je 2 deuren in dezelfde stijl én gaan ze goed samen met jouw wensen. Helder glas van de woonkamer naar de hal om meer ruimte te creëren en matglas voor de deur naar de opbergkast. De bewoners hebben ervoor gekozen om het kozijn in dezelfde kleur te verven als de deur (RAL 7021). Een goede keuze om zo de deuren écht onderdeel van de muur met het behang te maken!

Beide deuren vind je ook terug in onze webshop. De deur wordt áltijd op maat gemaakt voor jouw kozijn. Heb je een eigen idee of ontwerp? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Stalen Opdekdeur Gewoon Gers matglas
Zwart Stalen Deur helder glas GewoonGers
stalen deur met glas binnenkijken interieur
Zwart Stalen deur GewoonGers
Stalen Opdekdeur helder glas GewoonGers
zwarte binnendeur met glas
Stalen deur GewoonGers
Zwart Stalen Deur Opdekdeur matglas GewoonGers
detailfoto stalen deur melkglas
Stalen deur GewoonGers
Zwart Stalen Opdekdeur helder glas Gewoon Gers

Duurzame en demontabele deuren

In tegenstelling tot de meeste deuren, gebruiken wij aluminium in plaats van staal. Om drie redenen: dit hoogwaardige materiaal met krasbestendige afwerking is niet van staal te onderscheiden, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport. Of met smalle trappenhuizen. GewoonGers past dus werkelijk in ieder interieur. Ook qua look en feel: of je nu houdt van klassiek of modern, landelijk of industrieel.