Zwart staal opdekdeur met kozijn Gewoongers

Opdekdeuren, De Meent met geschilderd kozijn

Opdekdeuren met geschilderd kozijn

Dit frisse huis is voorzien van 2 GewoonGers deuren, op maat gemaakt voor het bestaande kozijn. De bewoners hebben ervoor gekozen om hun kozijnen in dezelfde kleur als de deur te verven. Hierdoor springt het contrast tussen de lichte muur en de donkere deur er extra uit en geeft het donkere kozijn de deuren een extra robuust gevoel.

Wist je dat je bij jouw deur gemakkelijk een verfset bestelt? In deze set zit alles wat je nodig hebt om je kozijn te verven: van schuurpapier tot handschoenen én natuurlijk een goede kleur om jouw kozijn te laten passen bij je nieuwe deur.

Bekijk alle opdekdeuren

Specificaties deur

 • Type deur

  Opdekdeur in bestaand kozijn

 • Type greep

  Standaard deurkruk

 • Model

  De Meent

 • Profielkleur

  RAL 7021

 • Type glas

  Helder glas

 • Productlijn

  Concept

 • Prijs

  € 1199,-

Opdekdeur met geschilderd kozijn GewoonGers
interieur inspiratie met zwarte deuren gewoongers
Zwart staal opdekdeur met kozijn Gewoongers
Opdekdeur met geschilderd kozijn GewoonGers
Opdekdeur met geschilderd kozijn GewoonGers
Opdekdeur met geschilderd kozijn GewoonGers

Meer dan 100 gerse kleuren

De standaardkleuren die we gebruiken in de webshop zijn antraciet (RAL 7021) en wit (RAL 9010) met een matte finish. Liever een andere kleur, glasindeling, glassoort of afwerking? Kies uit meer dan 100 gerse RAL-kleuren én verschillende afwerkingen.

Zwarte stalen deur in een bestaand kozijn GewoonGers

Duurzame en demontabele deuren

In tegenstelling tot de meeste deuren, gebruiken wij aluminium in plaats van staal. Om drie redenen: dit hoogwaardige materiaal met krasbestendige afwerking is niet van staal te onderscheiden, gaat langer mee (want: roest niet) én is demontabel. Geen gedoe dus met transport. Of met smalle trappenhuizen. GewoonGers past dus werkelijk in ieder interieur. Ook qua look en feel: of je nu houdt van klassiek of modern, landelijk of industrieel.